Čini se da Hrvate (za razliku od ostatka svijeta) Coldplay ne opušta. A ovo?

Foto/Screenshot: Profimedia/YouTube

PJESMA Strawberry Swing grupe Coldplay našla se na prvom mjestu liste pjesama koje najuspješnije smanjuju stres, prema podacima tvrtke za neuromarketing Mindlab International. Mi smo proveli malo ispitivanje i upitali je li vas spomenuta pjesma uspjela opustiti. 

Čak 46 posto vas odgovorilo je da ste još nervozniji nakon slušanja pjesme, dok je 42 posto odgovorilo da se osjećaju isto kao i prije, a samo 12 posto s grupom Coldplay je uspjelo postići stanje zena. 

Mnogi su u komentarima napisali koje pjesme ih opuštaju, a našlo se tu zaista raznovrsnih žanrova. 

Od Brkova do Petra Graše

"Jedino tko može stres smanjiti je Sinan Sakić ", "Za stres je najbolji Petar Grašo. Ali u obrnutom smislu..." i "Ja si pustim od Brkova Pizda materina kad sam pod stresom", neki su od prijedloga. 

Drugi su pak skloniji pjesmama stranih glazbenika kad je opuštanje u pitanju: "Samo pustim Depeche Mode i nema stresa", "Eminem Lose YourSelf live i Prodigy na najjače to je stress free za mene", a bilo je i onih koji se opuštaju uz heavy metal. 

U potrazi za mirom uvrstili smo vaše prijedloge i dodali još poneke hitove, pa vas sada ponovno pitamo: Koja pjesma vas najviše opušta, a koja baš i ne? 

Pročitajte više