Izgubila osjet mirisa i okusa zbog korone pa naručila začinjenu hranu - i požalila

Ilustracija: YouTube (na slici nije osoba iz teksta)

ŽENA koja je izgubila osjet okusa i mirisa zbog koronavirusa naručila je jako začinjenu hranu - i požalila.

Djevojka iz SAD-a je na Redditu objasnila kako mora biti 10 dana u izolaciji zbog koronavirusa. Kaže kako je ostala bez osjeta mirisa i okusa pa se odlučila malo zabaviti da prikrati vrijeme. 

Prvo je probala kavu i slatkiše, a kad je shvatila da ne osjeća ništa, počela je razmišljati o začinjenoj hrani. Kaže kako je odlučila naručiti hranu iz omiljenog tajlandskog restorana. Oni nude četiri razine začinjenosti, a ona je odabrala treću.

"Bilo je to najčudnije iskustvo ikad", tvrdi. "Čitavo tijelo mi se znojilo - očne jabučice su mi se znojile", napisala je te dodala kako je samo zbog boli osjećala koliko je hrana ljuta.

TIFU by going too far with my superpower from r/tifu

No tad je počela djelovati marihuana koju je konzumirala u jestivom obliku, a kako je to bilo "najuzbudljivije što joj se dogodilo" u pet dana samoizolacije, odlučila je završiti obrok i razmišljati o svojoj novoj "supermoći".

No dan kasnije požalila se kako njezin želudac plaća za "egotrip" od dana ranije. "Moj stan ima jednu kupaonicu pa moram koordinirati odlaske s majkom da je ne ugrozim. Letjela sam preblizu suncu", priznala je.

Njezina priča postala je hit, a mnogi su pisali kako suosjećaju s njom. No bilo je i negativnih reakcija pa je djevojka objasnila kako ni u jednom trenu nije dovodila majku u opasnost da se zarazi. 

Osim toga navela je kako joj je drago da je njezino iskustvo barem nasmijalo mnoge.

Pročitajte više