Izraelska voditeljica u TV studiju nosi pištolj za pojasom

Foto: Instagram/Boris Scitar/Pixsell

IZRAELSKA manekenka Nataly Dadon pojavila se u jednom TV studiju naoružana pištoljem, a fotografiju je podijelila na društvenim mrežama i izazvala burne reakcije zbog pozadine rata u Izraelu i borbe ministra nacionalne sigurnosti Itamara Ben-Gvira da civilima osigura oružje.

Mnogi su uvjereni da je model dobio oružje jer je bliska ministru. Bivši izraelski nogometaš Gil Vermouth napao je manekenku na društvenim mrežama i izjavio da je "sramotno" to što je ona dobila pištolj prije njega, istaknuvši je da je "prijateljica ministra".

"Ja, pričuvni časnik, koji ispunjavam sve kriterije, još nisam dobio oružni list, iako sam podnio zahtjev prije tri mjeseca. Nacionalistička maskota Natalie Dadon, prijateljica kriminalca Ben-Gvira koja se borila s neposlušnim dlakama na obrvi, ipak je dobila", požalio se.

Bolković: Da su meni to dopustili...

Fotka Dadon postala je aktualna tema i u Hrvatskoj pa ju je tako na Facebooku podijelio voditelj Romano Bolković. "Ovo je moja kolegica, voditeljica na izraelskoj televiziji Natali Dadon. Bože, da su meni dopustili da takav uđem u studio, Hrvatska bi danas bila Švicarska", napisao je.

Ovo je moja kolegica, voditeljica na izraelskoj televiziji, Natali Dadon. Bože, da su meni dopustili da takav uđem u studio, Hrvatska bi danas bila Švicarska.

Objavljuje Romano BolkovićPetak, 12. siječnja 2024.

Naravno, u komentarima ispod objave odmah su se povele standardne rasprave o Domovinskom ratu, ratu u Izraelu, (ne)obveznom vojnom roku, a, očekivano, našlo se i više seksističkih primjedbi...

Pročitajte više