Izvučena Super sedmica: 17 milijuna kuna odlazi u Slavonski Brod

HRVATSKA je dobila novog milijunaša. Prilikom izvlačenja 52. kola lota 7/39 pogođena je Super sedmica koja iznosi više od 17,6 milijuna kuna. Pozamašna će svota otići u Slavonski Brod gdje će se noćas sigurno otvarati šampanjac. Dobitni brojevi su: 25, 33, 34, 13, 38, 14, 36 i dopunski broj 26.

Ujutro uplatio listić, navečer postao milijunaš

Dobitni listić uplaćen je danas oko 10 sati, na prodajnom mjestu HL-a Trg P. Krešimira IV 6 u Slavonskom Brodu. Igrač je uplatio 35 kuna za listić s deset kombinacija i prekrižio DA za igru Joker te precrtao slovo A za "Super sedmicu". Upravo mi je to precrtano slovo donijelo dodatnih 13 milijuna kuna, jer sedmica iznosi 4,1 milijuna.  Broj dobitne potvrde je 52525-00177. Hrvatska lutrija poziva sretnog igrača da se što prije javi i podigne svoj dobitak.

Četiri milijunaša u svibnju

Ova je godina bila vrlo plodonosna za igrače Hrvatske lutrije. U svibnju je čak četiri puta osvojen milijunski iznos. Početkom mjeseca je bio pogođen Joker u iznosu od 1,15 milijuna kuna koji je otišao Zagrepčaninu, a zatim je sretnik iz Trogira na Bingu dobio 2,25 milijuna kuna te automobil. Nakon toga je osvojena Super sedmica zahvaljujući kojoj je stanovnik Žrnovnice postao bogatiji za 8 milijuna kuna te je krajem mjeseca u igri Joker igrač iz Križevaca odnio milijun kuna.

U ožujku je također pogođen Joker u iznosu od 2,6 milijuna kuna koji je otišao u Dugu Resu, dok je u veljači dobitnik iz Svetog Ivana Zeline osvojio vrtoglavih 38,4 milijuna kuna.

Pročitajte više