Jada Pinkett Smith: Moja obitelj fokusirana je na duboko iscjeljenje

Screenshot: Facebook

JADA PINKETT SMITH prije emitiranja prve epizode nove sezone njezine emisije Red Table Talk izjavila je da se njezina obitelj "fokusira na duboko iscjeljenje" nakon što je njezin suprug Will Smith ošamario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara.

"S obzirom na sve što se dogodilo u posljednjih nekoliko tjedana, obitelj Smith se fokusirala na duboko iscjeljenje. Neka otkrića oko našeg iscjeljenja bit će podijeljena za stolom kada bude vrijeme. Do tada stol će se nastaviti nuditi snažnim, inspirativnim i iscjeljujućim svjedočanstvima poput onog našeg nevjerojatno impresivnog prvog gosta", navodi se u izjavi Jade Pinkett Smith na početku prve epizode Red Table Talka.

Nova sezona, koja je ujedno prva nakon skandala na dodjeli Oscara, donosi razgovore s Janelle Monáe, Kim Basinger i njezinom kćeri Ireland Baldwin, roditeljima Miss SAD-a Cheslie Kryst, koja je tragično preminula ranije ove godine, a ugostit će i Annu Delvey te Tinder Swindlera Simona Levieva.

"Willow, Jaden i Trey Smith prvi put preuzimaju stol, a žrtve ozloglašenih prevaranta The Tinder Swindlera i Anne Delvey govore svoje strane priče… Plus mnogo, mnogo više", najavljeno je uoči nove sezone.

Pročitajte više