Jahta ruskog milijardera Meljničenka i dalje usidrena kraj Povlja na Braču

OČARANI ljepotama Brača, ruski milijarder Andrej Meljničenko i supruga Aleksandra već su nekoliko dana usidreni na sjeverozapadnoj obali otoka, na ulazu u mjesto Povlja. Iako su mještani navikli na poznata lica kao što su Ana Rucner i Vlado Kalember, Filip Šovagović, Idora Hegel, Oleg Hržić te Jelena Urukalo, impresivna jahta Meljničenkovih ne prestaje privlačiti pozornost.

Ipak je riječ o 119 metara dugačkom, unikatnom plovilu rađenom po uzoru na američki razarač, a vrijednost mu se procjenjuje na 250 milijuna američkih dolara. Istovremeno, supružnici Meljničenko se ne pokazuju previše. Srpski mediji prenose kako su nedavno otkrili svojim bliskim prijateljima kako sve intenzivnije razmišljaju o djetetu.

Bivša manekenka i pjevačica srpske pop grupe Models, Sandra Meljničenko, iako redovito prati supruga na njegovim poslovnim putovanjima, angažirana je i u radu Andrejevog humanitarnog fonda koji pomaže djeci oboljeloj od raka. No, o svojim humanim aktivnostima 32-godišnja Sandra ne želi javno govoriti.
 

Pročitajte više