Procurile poruke koje je seksi glumica razmjenjivala s narko bossom

Foto:Instagram/YouTube

NARKO boss Joaquin El Chapo Guzmán nije imao pojma tko je Sean Penn prije nego što se susreo s njim. Otkrivaju to transkripti poruka koje su razmjenjivali El Chapo i atraktivna glumica Kate del Castillo, koja je potpuno očarala narko bossa.

Traženi kriminalac i 43-godišnja ljepotica iz sapunica razmijenili su stotine koketnih poruka tijekom rujna prošle godine. Iz njih je vidljivo da su planirali snimiti dokumentarac u stilu serije "Narcos", a za to su planirali angažirati slavnog holivudskog glumca. Iako se El Chapo "zapalio" za ideju da se snimi film o njemu, iz poruka je vidljivo da nije imao pojma tko je taj Sean Penn s kojim se trebao naći pa je svoju prijateljicu ispitivao je li to neki glumac, redatelj, producent i je li uopće neka poznata osoba.

Osim sastanka s Pennom, dvojac je planirao kako će nakon svega provesti vikend zajedno u njegovom skrovištu u džungli, u kojem će ispijati litre vina i tekile. El Chapo koristio je svaku priliku da glumici napiše da je "lijepa", "najbolja na svijetu" i "da će se o njoj brinuti više nego za oči u glavi".

"Tvoje riječi su me dirnule, nitko se nikada nije brinuo za mene, hvala ti", odgovorila mu je glumica koja se dvaput razvodila.

U transkriptu poruka koji je u utorak objavio meksički list Grupo Milenio, Kate El Chapa naziva "Papa", dok on nju zove "Hermosa", odnosno ljepotica. Nakon objave transkripta jasnije je kako je došlo do susreta Seana Penna s najtraženijim kriminalcem na svijetu.

"Ako ti doneseš vino, probat ću ga. Volim tekilu i Bucanu, ali probat ću tekilu i šampanjac koji ti doneseš", napisao je El Chapo glumici u jednoj od poruka, spominjući njenu tekilu El Bucana.

"Rekao sam ti da ne pijem alkohol, no pit ću jer ćeš ti biti sa mnom. Jako sam uzbuđen što ćemo se sresti i što ćemo biti dobri prijatelji. Najbolja si na svijetu. Bit ćemo jako dobri prijatelji. Vidjet ćeš da će biti tako kad budeš odlazila kući. Volio bih da se možemo vidjeti prije", pisao je narko boss.

Kasnije je Kate svoj mobitel dala El Chapovom odvjetniku, koji je narko bossu javio da glumica dogovara sastanak sa Seanom Pennom. El Chapo nema pojma tko je to, a ni odvjetnik nije baš siguran.

"Glumio je u filmu '21 gram'", napisao je odvjetnik.

"'21 gram'? Kad je to snimljeno?", odgovorio je EL Chapo.

"Pogledat ću pa ću ti javiti točno vrijeme", odgovorio je odvjetnik, a ubrzo mu javlja da je film snimljen 2003. godine.

"Također je i politički aktivist... Kritizirao je i Bushevu administraciju", dodao je odvjetnik.

"Je li mu to jedan od novijih filmova", zanimalo je narko bossa.

"U posljednje vrijeme nije baš puno glumio. Sad producira filmove", odgovorio je odvjetnik.

Odvjetnik baš i nije bio u pravu s obzirom na to da je Penn svog drugog Oscara osvojio za ulogu u filmu "Milk" 2008. godine, dok je prvi dobio za "mističnu rijeku" iz 2003. godine.

U svojim dopisivanjima raspravljali su i koje telefone trebaju koristiti za komunikaciju, detaljno opisujući prednosti i mane posljednjih modela iPhonea, Samsunga i BlackBerryja.

Del Castillo je započela svoje prijateljstvo s El Chapom 2012. godine nakon što je objavila tweet u kojem je napisala da mu vjeruje više nego meksičkoj vladi. Vlada te zemlje do traženog kriminalca je došla upravo zbog njegovog prijateljstva sa slavnom glumicom, jer ju je narko boss silno želio uživo vidjeti, rekao je izvor za El Pais.

Isprava su El Chapo i Del Castillo komunicirali samo preko mobitela njegovog odvjetnika, no čim je on uspio nabaviti vlastiti mobitel, poslao je poruku glumici koju je memorirao kao "Ljepoticu". To se dogodilo 26. rujna nešto iza 23 sata.

"Jako sam sretan što ti se mogu javiti direktno. Konačno to mogu, hvala ti", napisao joj je.

"Hvala tebi što ću te napokon upoznati, ne mogu ti opisati koliko sam uzbuđena. Hvala ti na povjerenju. Pokušavam doći do ljudi koje stvarno poštuju u Hollywoodu, želim čuti što oni misle. Na stranu naš projekt, jako sam uzbuđena što ću te vidjeti svojim očima, uživo. HVALA TI", odgovorila je ona.

"Sve do čega mi je stalo jest da je tebi sve to u redu, bez obzira na razna obećanja i da mi kažeš što stvarno misliš o našem sastanku. Pretpostavljam da ću dobiti upute kamo ići i druge detalje", nastavila je ona, na što joj je El Chapo odgovorio: "Idi u Sinalou. Vjeruj mi, sve će biti u redu, u suprotnom te ne bih pozvao. Pazit ću na tebe, vidjet ćeš kad dođeš ovdje. Zajedno ćemo piti tekilu, kao što sam ti rekao, ne pijem baš alkohol, no pit ću jer ćemo biti zajedno. Hvala ti što si tako divna osoba. Prelijepa si na svaki način", nastavio je.

"Kažem ti, osjećam se sigurnom po prvi put u životu. Ispričat ću ti svoju priču kad budemo imali vremena za razgovor, no iz nekog se razloga osjećam sigurno i znam da znaš tko sam ja, ne glumica i poznata osoba, već žena i osoba", napisala je raznježena Kate. 

Pročitajte više