James Franco mrzi Sumrak: Promoviraju tinejdžerski seks da bi privukli gledatelje



SVESTRANI holivudski glumac James Franco koji se osim glumom bavi i režijom, produkcijom, pisanjem scenarija, slikanjem te predavanjem na fakultetu, obrušio se na popularnu Sumrak sagu, prenose američki mediji. Glumac koji je vodio prošlu dodjelu Oscara pogledao je sve dijelove sage i nije mu se svidjelo što je vidio.

"Nemoguće se poistovjetiti s likovima koji su toliko financijski osigurani, a tako mladi. Osim toga, glavni glumci se napokon vjenčaju, nakon što su čekali do oboje budu punoljetni. Kad smo svečano vidjeli kako su se obećali jedno drugome za život, kako nalaže i knjiga i filma, onda se mogu seksati do besvijesti", kritizirao je 33-godišnji glumac.

Francu nije samo to zasmetalo: "Sumrak saga se poprilično oslanja na tinejdžerski seks kao sredstvo za privlačenje gledatelja, što je baš zanimljivo s obzirom da se tvrdi da film potiče seksualnu odgovornost. Glumci koji bi trebali biti adolescenti se okolo šepure kao komadi mesa, i stavljaju svoja potpuno razvijena tijela na `izvolite`; Taylor Lautner i njegova tinejdžerska nabildana prsa me podsjećaju na dječje misice na kraju filma `Little Miss Sunshine".

Zgodni James je nedavno prekinuo sa svojom dugogodišnjom djevojkom Ahnom O’Reilly te tvrdi da je trenutno prezaposlen za ljubav: "Osjećam se loše što ne mogu biti emotivno dostupan ljudima u onolikoj mjeri koliko to njima treba. Teško mi je trenutno biti u vezi. Sad ću se preopteretiti poslom, a za ostale stvari će biti vremena kasnije".

Pročitajte više