Jasmin Stavros o teškom životnom periodu: Sinovi mi nisu imali oca. Još mi zamjeraju

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

JASMIN STAVROS progovorio je pred kamerama o teškom životnom periodu, kada mu je raspored bio toliko pretrpan da je imao 120 koncerata godišnje.

"To je užasno velika brojka i tu se poremeti bioritam, sve se poremeti, ja sam čak jedno vrijeme morao piti tablete za spavanje kad bih došao s puta da bih se naspavao za sutradan. Obavezno tableta za spavanje i onda sam se bio navukao na te tablete za spavanje", rekao je.

"Kad bi se vratilo vrijeme unatrag, više se nikad to ne bih ponovio. Propustio sam rast svoje djece, bio sam s njima kad su bili mali, ja sam ih jako slabo i viđao, došao bih doma umoran.

Jasmin Stavros iskreno o razdoblju kad je karijeru stavio ispred obitelji

Jasmin Stavros godinama je imao tempo od 120 koncerta godišnje. Posljedica toga bila je da neko vrijeme nije mogao zaspati bez tableta za spavanje, a propustio je puno u doba odrastanja svoje djece. Dok je radio, sinove je odgajala supruga, a on ih, kako nam je priznao, nije dobro ni poznavao. To mu i danas zamjeraju. Kako je u posljednjih nekoliko godina ipak poradio na odnosu sa sinovima, ali i sve o svojoj novoj pjesmi, Stavros je otkrio našoj Juliji Bačić Barać.😊🎶

Objavljuje IN MAGAZIN u Ponedjeljak, 24. listopada 2022.

Jako puno sam radio, mislio sam da je to najvažnije - zaraditi puno novaca da im omogućim dobar i lagodan život i sad sam shvatio da je to isprazno, ta trka za novcem, to je tako isprazno", dodao je.

"Najveća greška u životu"

"Sinovi mi nisu imali oca, imali su samo majku tako da se mi nismo ni poznavali, tek se sad zadnjih godina upoznavamo, sad smo već kao prijatelji, ali eto bolje i tako nego nikako. To mi je bila najveća greška u životu.

Nikad nije kasno da se promijeniš, da postaneš pravi otac, što nisam bio pravi otac u tom smislu, nisam bio pravi otac. Još se moram ja truditi da steknem njihovo povjerenje, da mi oni povjeruju da sam se promijenio, tek sam negdje na pola puta", priznao je i dodao kako mu djeca i danas zamjeraju.

"Ja sam ljeti stacioniran na Korčuli i kad imam nastup, onda me uvijek pita stariji sin, on tamo živi već jedno 3 godine, je l' tebi treba da ti ideš na tu gažu, ja govorim pa i treba i ne treba. Idem malo radi sebe, radi publike, da se pomaknem, da ostanem u formi. Onda mi kaže daj čovječe ostavi se tog pjevanja, malo si se napjeva u životu. U biti ne treba jer ako sam trebao nešto steći u životu, stekao sam, ako nisam, kad ću više steći, ali drži me to'', rekao je.

Pročitajte više