Javio se vlasnik auta koji su ručno pomaknuli u Zagrebu: Divljaštvo, tužit ću ih

Screenshot: Prometne zgode i nezgode

JUČER je društvene mreže obišla snimka iz centra Zagreba na kojoj dvojica muškaraca izlaze iz kombija i ručno pomiču automobil koji je nepravilnim parkiranjem zablokirao cestu.

Indexu se javio vlasnik automobila koji tvrdi da je auto bio propisno parkiran i kaže da razmišlja o podizanju prijave protiv muškaraca koji su dirali njegov auto.

 

"Ja sam vlasnik vozila, odnosno microcara, kojeg su dečki iz kombija neovlašteno pomicali i moguće čak i oštetili. Naime, ja sam bio propisno parkiran na mjestu za parkiranje skutera i motocikala iz razloga što moje vozilo pripada toj kategoriji vozila. Ne znam čemu tolika frka u gradu ZG i državi Hrvatskoj oko uredno parkiranog vozila", kaže vlasnik.

"Iz teksta proizlazi kako je vlasnik tog vozila (odnosno ja) neki bezobraznik koji zakrčuje cestu u centru grada svojim neodgovornim ponašanjem, a to me vrijeđa.

Znači, moje vozilo je bilo propisno parkirano na mjestu na kojemu se parkiraju takva vozila, znači vozila L6e kategorije, a to su vozila koja spadaju u kategoriju mopeda.

Osobe koje se vide na snimci su samovoljno i neovlašteno pomicale moje uredno parkirano vozilo, a to iole normalnoj osobi ne bi palo na pamet, nego bi potražili pomoć gradske službe zadužene za to. Što reći nego divljaštvo u Zagrebu. Ozbiljno razmišljam o podizanju prijave protiv tih divljaka da se okane neovlaštenog diranja tuđe imovine i oštećenja tuđe stvari. I molim Vas, ne dirajte više moj uredno parkiran autić", rekao je.

Pročitajte više