Je li Madonna zaista kopirala hrvatski bend na Eurosongu?

Foto: Press/YouTube

MADONNIN nastup na Eurosongu privukao je pozornost mnogih pa tako i hrvatskog benda Kawasaki 3P. Neki njihovi fanovi su uočili sličnost između eurovizijskog nastupa kraljice popa i nastupa hrvatskih 3P-ovaca, a članovi benda s tim su se složili.

"Deca, pa niste danas objavili da vam je nova pridružena članica - Madonna! Iako ima samo na jednom oku - bijelo X! Piratica!", "Goli zbog pasa. MDNA samo prati trendove", napisali su fanovi 3P-ovcima na Fejsu, a onda su se pojavili i memeovi. 

Inače, Kawasaki 3P je nedavno proslavio 25. rođendan. Rođendan su obilježili objavljivanjem live CD-a i DVD-a "25 godina x Teatar &TD", a Madonnin nastup iskoristili su i za promociju novog izdanja pa su je fotošopirali u bend.

"Hvala Madonna", poručili su joj putem društvenih mreža.

Vidite li vi sličnost?

Inače, Madonna je u kreaciji Jean Paul Gaultiera izvela 30 godina stari hit Like a Prayer i novu pjesmu Future. Premda je dio fanova na društvenim mrežama bio oduševljen nastupom, većina je ipak primijetila da je kraljica popa prilično "falšala" i promašila intonaciju te je njezinu vokalnu izvedbu proglasila lošom.

Pročitajte više