Jedan od kandidata nove sezone LJNS-a ima nacističku tetovažu

Screenshot:RTL

U NEDJELJNOJ epizodi emisije Ljubav je na selu jedan od kandidata, 29-godišnji Jurica Živoder iz Pokleka, pokazao je tetovažu koja ima nacističke konotacije.

"Meine ehre heißt treue", moglo se jasno vidjeti na njegovoj ruci u sceni u kojoj ga voditeljica obavještava da je dobio dovoljno pisama za prolaz dalje. 

O ovome smo poslali upit i RTL-u, a njihov odgovor možete pročitati ovdje.

Moto jedne od glavnih nacističkih organizacija

"Meine ehre heißt treue" (u prijevodu "Odanost mi je čast") je moto jedne od glavnih nacističkih organizacija Schutzstaffel (SS). Izraz se odnosi na izjavu Adolfa Hitlera nakon Stennesove pobune, incidenta između berlinskog Sturmabteilunga (SA) i SS-a. 

Izgrađen na nacističkoj ideologiji, SS je odgovoran za mnoge zločine protiv čovječnosti koji su se dogodili za vrijeme nacionalsocijalizma i Drugoga svjetskog rata.

Električar iz Pokleka

"Jurica (29) je vlasnik tvrtke koja se bavi električnim instalacijama. Na njegovu imanju nalaze se vrt i voćnjak, a ima i ovce te konje. Tvrdi da je vrlo društvena osoba i uvijek mu teško pada vrijeme provoditi sam. Njegova buduća odabranica trebala bi biti ljubazna, podržavati ga i biti sposobna riješiti bilo kakve probleme razgovorom", stoji u opisu ovog kandidata na stranicama RTL-a.

"Nakon loših ljubavnih iskustava ostao je pozitivan i smatra da je iz toga izvukao važnu životnu pouku. U Ljubav je na selu prijavio se kako bi pronašao srodnu dušu i ostvario nova prijateljstva, ali i kako bi svima pokazao sve ljepote svog žumberačkog kraja", stoji još.

Pročitajte više