Jedan potez kojim ćeš osvojiti frajera

Foto: Press

KADA je riječ o zavođenju gotovo da i nema oružja koje nije dozvoljeno. Ne kaže se uzalud da u ljubavi i ratu nema pravila. Spremni smo koristiti sve mogućnosti koje su nam na raspolaganju da bismo uspjeli u zavodničkom pohodu i zadovoljili strasti koje u nama plamte. Ljubav je luda stvar, a požuda još luđa. Možda ste se i same zatekle u situaciji da mu govorite ono što mislite da bi želio čuti samo kako biste mu se dopali. Ili čak potisnuli vlastite stavove, umanjili uspjehe ili još nešto gore da bi se druga strana osjećala bolje, a mi se doimali poželjnim društvom? Trebamo li doista činiti sulude, možda nesvjesno i opasne stvari da bismo zadivile muškarca koji nam je zapeo za oko? Hmmmm.... Sigurni smo da doista nema potrebe za radikalnim potezima. Postoje mnogo suptilniji, a opet vrlo učinkoviti načini privlačenja pozornosti i zavođenja.

Jedan od najjednostavnijih, a opet učinkovitih je govor tijela. Osvijestite svoju ženstvenosti, budite samouvjerene i dopustite da vaša ženska senzualnost dominira. Ne zaboravite nabaciti osmijeh jer upravo u tom važnom detalju leži ključ uspjeha. Naime, osmijehom šaljemo poruku da smo otvorene za komunikaciju. S ozbiljim izrazom lica možemo djelovati nedodirljivo, a to ne želimo. Budite svoje. U ljubavi se doista ne može glumiti. Počnete li tako vaš će scenarij biti kratka vijeka. Nemojte dozvoliti da vas potreba za partnerom dovede do toga da glumite samo da biste ga osvojile. Budite prirodne, ono što jeste i istaknite svoje prednosti. Dugoročno to se najviše isplati za obje strane.

Poslužite se slobodno učinkovitim, ali bezopasnim trikom. Iskoristite moć mirisa. Koliko ste puta primijetili nekog samo zato što ste ga "namirisali" pa ste okrenuli glavu i zadržali pogled na toj osobi koja vas privukla najprije – mirisom. Prave parfemske note mogu doista biti pouzdan partner u službi zavođenja. Parfumer Hrvatske Parfemske Kuće, Tomislav Vrbanec ističe da je moć mirisa čudesna. Postoje istraživanja koja su pokazala da gotovo 90% muškaraca smatra kako upravo miris može povećati privlačnost. Žene to znaju od davnina, a apsolutna kraljica i na tom polju bila je Kleopatra.

Parfumer Tomislav Vrbanec dodaje da bi bilo poželjno poigrati se s mirisima. Kada birate tko će biti vaš saveznik u igri zavođenja, birajte mudro, neka miris kanalizira vaše želje. Iskoristite učinke koje pojedine note imaju na naša osjetila. Za početak, slobodno kopirajte Kleopatru i birajte jasmin. Poznat je kao jedan od najerotičnijih mirisa, vrlo je opojan, slatkast, hipnotizirajuć. Njeno veličanstvo ruža izvor je idealnog mirisa za opuštanje i dobro raspoloženje, što nam dobro dođe kada se imamo namjeru osvajati. Zbog svoje izrazite senzualnosti, ruža budi osjećaje gotovo pa u trenu. Topla sandalovina oduvijek je neizostavni dio rituala pa ga koristite ga slobodno u svom zavodničkom. Sandalovina istovremeno opušta ali i potiče ustajalu energiju u nama, a to nam treba kada krećemo u igru zavođenja.

Pročitajte više