Jednim potezom uništio joj savršenu prvu bračnu noć: "Bilo je odvratno"

Ilustracija: Instagram

"DRAGA Deidre: Moj suprug pokvario je našu prvu bračnu noć nazvavši me imenom druge djevojke dok smo se seksali", požalila se jedna mlada žena kolumnistici The Suna i potražila savjet od nje.

"Zajedno smo tri godine i imali smo karipsko vjenčanje. Njemu je 28, a meni 26 godina. Bilo je tako romantično - savršeno dok nije to rekao. Provela sam ostatak noći u kupaonici plačući."

"Stalno se ispričavao i kune se da to nije bilo ništa. Ima prijateljicu s tim imenom koje je izgovorio, no ne vjerujem da se tu nešto događa. Ipak, to mi se i dalje vrti u glavi. Bilo je odvratno. I samo gledanje fotografija s vjenčanja me podsjeća na to."

"Naš seksualni život bio je fantastičan, no sad je praktički nepostojeći. Želi se pretvarati kao da se to nikad nije dogodilo, no ja ne mogu to napraviti."

Deidre odgovora:

"Voliš ga, voli te i ne vjeruješ da te prevario. To je bitno. Kad god pomisliš na to, zamijeni ga s tri sretne uspomene na dan vjenčanja. Vrati se osnovama. Držite se za ruke, ljubite, budite prisni kad ste zajedno i izgradite put do ponovnog seksa."

Pročitajte više