Jelena Orešković: U Parizu radim ćevape, najviše mi fali "turska" kava

JELENA OREŠKOVIĆ već gotovo pola godine živi u Parizu, sa svojim partnerom Hermidasom Atabeykijem, francuskim dizajnerom automobila. Prije dva mjeseca je rodila kćer Pantheu te sada uživa u majčinstvu.

"To je kombinacija raznih emocija, od sreće, ponosa straha, nitko ti to ne može dočarati dok to ne osjetiš sam", ispričala je bivša manekenka InMagazinu. Dodaje kako joj selidba nije teško pala. "Kao da sam se preselila u drugi kvart, a ne grad", kaže. Dodaje da je život u Parizu skup te da gotovo i zrak košta. Nedostaje joj obitelj, ali sa svima se, zahvaljujući modernoj tehnologiji, stalno čuje. Iz Hrvatske joj najviše nedostaje "turska" kavu, koju naručuje od svih koji je dolaze posjetiti.

Nakon poroda je vrlo brzo vratila sjajnu liniju. "To je sto posto genetika. U trudnoći nisam puno dobila, 12, 13 kila, u porodu sam izgubila sedam, a ostatak vrlo brzo", kaže Jelena. Njezin dragi se još u Hrvatskoj zaljubio u ćevape, pa se Jelena potrudila naučiti ih raditi. "Tako sad u Parizu radim ćevape, možda pokrenem biznis", smije se Jelena te dodaje kako se Hermidas udebljao četiri kile od kada je ona kod njega.

Pročitajte više