"Ovakav talent nismo očekivali": Morate vidjeti kako je Nives Celzijus rasturila Prodigy u TLZP-u

 Screenshot: Facebook

POBJEDNICA večerašnje epizode "Tvoje lice zvuči poznato" je Ivana Mišerić koja je utjelovila frontmena grupe Maroon 5 Adama Levina.

Iako ju je mučila prehlada, Ivana je pokupila same pohvale, a izgledala je skoro identično kao slavni pjevač. 

Ipak, na društvenim mrežama svi pričaju o fantastičnom nastupu Nives Celzijus i njezinoj izvedbi Prodigyja koja je u šoku ostavila baš sve u studiju. "Ti si jedno glumačko čudo", rekla joj je Sandra, dok joj je Tomo priznao da je ona najveće iznenađenje četvrte sezone: "Pokazala si talent kakav nismo očekivali."

"Nives je trebala pobijediti, ovo je bio najbolji nastup večeri", komentirali su mnogi na Facebooku i Twitteru.

Kao četvrta članica žirija pojavila se Jelena Rozga. "Hoćeš li biti stroga u ocjenjivanju kandidata?" , upitao ju je voditelj Igor Mešin, na što je Rozga odgovorila: "Pa neću, nadam se da će netko od dragih ljudi nakon ove emisije i dalje pričati sa mnom."

Prvi je na pozornicu izašao Dalibor Petko kao Željko Bebek. "Bio si izuzetno zabavan, ali ovo nije bilo najbolje", iskreno je rekao Goran Navojec i dodao "da će sljedeći put dobiti bolje komentare ako ga podmiti pitom". Sandri Bagarić se njegov nastup jako svidio pošto ga je poljubila u usta.

Sljedeći je na pozornicu izašao Mario Roth koji je izveo popularni ljetni hit "Danza Kuduro". "Znam da je ta pjesma bila hit, ali meni je malo dosadna", otkrila je Rozga.

Mia Anočić Valentić pokidala je sve lance u ulozi Dražena Zečića. "Ja sam duboko dirnut ovom pjesmom! Potresen sam! To su neke ljubavne dubine koje samo Dražen Zečić može dosegnuti", našalio se Navojec.

Ana Gruica pojavila se kao Ray Charles i otpjevala "Hit The Road Jack". "Bila si puno, puno bolja, nego prošli put", rekla joj je Sandra.

Bojan Jambrošić izašao je kao večerašnja četvrta članica žirija, Jelena Rozga i izveo pjesmu "Razmažena". "Ja sam ostala bez teksta", poručila mu je Rozga, dok se Navojec na to našalio: "Bidna moja Jelena."

Težak izazov nastupiti nakon Nives Celzijus imao je Daniel Bilić koji je izveo pjesmu grupe Denis&Denis "Ja sam lažljiva".

Pročitajte više