Jelena Veljača javila se nakon potopa u Zagrebu: Bile smo vani jučer...

Foto: Instagram

JELENA VELJAČA otkrila je da je tijekom sinoćnjeg snažnog nevremena u Zagrebu bila vani te objavila fotografiju na kojoj nosi vrećice na štiklama.

"Bile smo vani jučer. It’s ok, i gore smo izbore preživjele", našalila se i dodala hashtag #potop2020. Otkrila je da je bila s producenticom Ivom Grahor.

Sinoć se tijekom snažnog nevremena oglasila i pjevačica Lana Jurčević koja je pokazala svoj poplavljeni balkon. "Dođite na kupanje", poručila je Lana svojim pratiteljima.

Jako nevrijeme zahvatilo je sinoć oko 21 sat zapadnu Hrvatsku i Zagreb te izazvalo ogromne poplave u centru glavnog grada.

Potopljeno je više ulica, među kojima i Ilica i Miramarska, Branimirova i Strojarska, ali i Britanski trg i Importanne centar. Brojni automobili ostali su zarobljeni pod vodom ili su potpuno potopljeni, poplavljeni su podrumi i obiteljske kuće, trgovine, kafići...

Vatrogasci i dežurne službe cijelu su noć bili na terenu. Obavili su više od stotinu intervencija, a zbog tisuća poziva građana sve linije (193) bile su tijekom večeri zauzete. Primljene su na tisuće poziva građana, a poplavljene su stotine objekata.

Pročitajte više