Jelena Veljača uz fotku bivšeg muža priznala: "Možda sam dosta toga fulala..."

Foto: Pixsell/Dalibor Urukalovic/Instagram

NAKON prosvjeda koji je organizirala za inicijativu #spasime, Jelena Veljača podijelila je fotku snimljenu na prosvjedu na kojoj se nalazi njen bivši muž Dražen Čuček i njihova kćerkica Lena, te suprug njene prijateljice s njihovom kćerkicom. 

"Jedna slika dvojice najgenijalnijih očeva koje poznajem sa subotnjeg prosvjeda. Možda sam dosta toga u životu fulala, ali sam napravila odlično s izborom oca za dijete", napisala je uz fotku. 

Fotografiju je objavila povodom dana očeva, a njeni su se fanovi pridružili čestitkama, ali i pohvalili svoju ljubimicu. 

"Ako ti ovako pišeš za Dan očeva što bi tek Dražen trebao pisati za Majčin dan, dobro vas je Lena odabrala", "Dražen je one man kind", "Bez sumnje, tata od formata", pisali su joj oni. 

Jelena i Dražen bili su u braku tri godine,a vijest o razvodu otkrila se u kolovozu. Zbog poslovnih obaveza oboje su se preselili u Beograd gdje su nastavili zajedno odgajati kćer Lenu. 

Iako je svatko nastavio svojim putem, Jelena na društvenim mrežama često objavljuje zajedničke slike s bivšim mužem i kćerkicom, a zajedno su proveli i božićne blagdane, kao i odmor u Indoneziji

Pročitajte više