Jennifer Aniston rekli da Ben iz Prijatelja sad ima 30 godina, njena reakcija je hit

Screenshot: YouTube

GLUMICA Jennifer Aniston s kolegom Adamom Sandlerom ovih dana gostuje u brojnim emisijama kako bi promovirala film Murder Mystery 2, koji sutra stiže na streaming platformu Netflix. Iako s medijima razgovaraju prvenstveno o filmu, tu i tamo dotaknu se i drugih tema. Tako su za Access Hollywood pričali o glumcu Coleu Sprouseu. 

Iznenadilo ju je što Cole sad ima 30 godina

Cole Sprouse je tijekom dvije sezone glumio Bena Gellera, sina Rosa Gellera. Dječak je imao sedam godina kada se pridružio ekipi Prijatelja. Voditeljica s kojom su Jennifer i Adam razgovarali rekla je glumici da je Cole tijekom snimanja Prijatelja bio zaljubljen u nju.

"To je... Bio je jako malen", rekla je Jennifer, a na to joj je voditeljica rekla da Cole i njegov brat blizanac Dylan sada imaju 30 godina. I Adam i Jennifer bili su šokirani tom činjenicom. "Što?!" viknuli su u glas. "O ne, nemaju. Opa, to je ludo", dodala je Jennifer. 

"Tad su svi bili zaljubljeni u Jennifer"

Inače, Cole nikada nije skrivao da je kao dječak bio zaljubljen u Jennifer. Prije dvije godine u emisiji Drew Barrymore priznao je da mu je bilo prilično teško snimati scene s njom.

"Zamuckivao bih i zaboravio bih svoje rečenice. Sada bih bio priseban, ali tada je bilo teško jer sam bio dijete", rekao je. Kaže da je filmska ekipa primijetila da je zaljubljen u Aniston.

"Ekipa me zadirkivala jer su primijetili. Jednostavno bih sve zaboravio i samo bih gledao u nju. Ali tada je cijeli svijet bio zaljubljen u Jennifer", rekao je. 

Pročitajte više