Jennifer Hudson progovorila o trostrukom ubojstvu u obitelji: Molila sam se ujutro i navečer

GLUMICA i pjevačica Jennifer Hudson po prvi je put progovorila o stravičnim ubojstvima članova njene obitelji koja su se dogodila prije gotovo dvije godine. Njena majka Darnell Hudson i brat Jason nađeni su ubijeni u kući gdje je pjevačica odrasla u Chicagu. Njen sedmogodišnji nećak je tada nestao te je ubrzo nakon toga nađen mrtav. "Sve mi je u magli, bilo je nestvarno", rekla je Jennifer Hudson u intervjuu za emisiju Behind the Music kanala VH1. "Kao da sam bila izvan sebe", dodaje.

Kaže kako je cijela dva tjedna nakon toga provela u jednoj sobi gdje su je cijelo vrijeme posjećivali prijatelji i obitelj. "Molila sam se kad bih ustala ujutro i molila sam se prije nego što bih legla navečer", opisala je svoju agoniju oskarovka. Za ubojstva svo troje članova njene obitelji optužen je bivši muž Jenniferine sestre Julije. Glumica je nakon tragičnog događaja odlučila okrenuti novu stranicu te se zaručila i rodila sina Davida koji ima godinu dana. "Osjećam se kao da sam živjela tri ili četiri različita života", tvrdi Jennifer i dodaje da je sin podsjeća na nećaka.

"Sada tražim inspiraciju u svojoj majci. Ponašam se poput nje, jer je bila prekrasna majka", rekla je u intervjuu te dodala kako želi da njen sin dobije jednaku količinu ljubavi te isti odgoj kakav je njoj pružila majka. Jennifer je tim intervjuom željela zatvoriti to poglavlje života te se prisjetila tragedije "u potpunosti i po posljednji put". "Rekla je sve što je željela reći o tome. Vrijeme je da nastavi sa svojim životom, sa svime što je dobro u njemu", rekao je izvor blizak glumici i osvajačici Grammyja.

Pročitajte više