Jessica Alba: Hodati u štiklama nije bilo toliko zabavno koliko zabiti ih nekome u oko

MEĐU filmovima prikazanima prvog dana 67. Venecijanskog filmskog festivala bio je i "Machete" Roberta Rodrigueza. Prilikom dolaska na projekciju na crvenom je tepihu od glumačke ekipe najviše oduševila lijepa Jessica Alba, koja je za tu priliku odabrala crnu Valentinovu haljinu te sandale i torbicu s potpisom Salvatorea Ferragama.

Iako se lijepu Albu redovito na crvenom tepihu može vidjeti u štiklama vrtoglavih potpetica, glumica se požalila na one koje je nosila na snimanju filma te kazala kako su daleko neudobnije od dizajnerskih cipela koje inače nosi. "Hodati u njima nije bilo ni upola toliko zabavno koliko zabiti ih nekome u oko, to sigurno", kazala je Alba.

U filmu je Machete (Danny Trejo), bivši meksički federalac, unajmljen od strane lokalnog biznismena i spin doktora Michaela Benza (Jeff Fahey) da za 150.000 američkih dolara ubije korumpiranog senatora McLaughlina (Robert De Niro ). No, kad na zadatku otkrije da mu je namješteno i da je sve zapravo klopka on jedva preživi. Kreće u osvetu uz malenu pomoć svog prijatelja Padrea Benita del Tora (Cheech Marin) koji je postao svećenik i zakleo se na miroljubivost. Machete potom otima Benzovu kći April (Lindsay Lohan), a sa grupicom ilegalnih imigranata kreće u lov na one koji su mu smjestili. Jessici Albi je u filmu pripala uloga Sartane.

Pročitajte više