Jessica Simpson objavila fotku stopala i šokirala fanove: "Pomozite!"

Foto: Instagram

JESSICA SIMPSON objavila je fotografiju oteknutog stopala i šokirala svoje pratitelje na Instagramu koje je pitala za pomoć.

"Neki lijekovi?! Pomozite!!!", napisala je uz fotografiju, a vrlo brzo mnogi su joj dali razne savjete.

Oticanja su sastavni dio trudnoće, prema Američkoj udruzi za trudnoću. Zapravo, tijekom tog perioda, tijelo "stvara približno 50 % više krvi i tjelesnih tekućina da bi zadovoljilo potrebe bebe u razvoju", objašnjava udruga.

Jedenje banana i druge hrane bogate kalijem može pomoći u smanjivanju oticanja. Izbjegavanje stajanja na duže periode, ograničavanje unosa soli te konzumiranje dovoljne količine vode još su neke od preporuka.

Međutim, neki korisnici Instagrama pjevačici su preporučili da se javi doktoru, sugerirajući da bi mogla imati preeklampsiju, koju klinika Mayo opisuje kao "komplikaciju u trudnoći koju karakterizira visoki krvni pritisak i znakovi štete drugog sustava organa, obično jetre ili bubrega".

Oticanje, posebno ruku i nogu - normalno je za to stanje, no "ono se može dogoditi i kod normalnih trudnoća, pa se ne smatra pouzdanim simptomom preeklampsije".

Simpson je u rujnu objavila da s mužem Ericom Johnsonom očekuje curicu.

Pjevačica je već majka 6-godišnje kćeri Maxwell Drew i 5-godišnjeg sina Acea Knutea.

Pročitajte više