Jezivi rasplet: Dečko žene koja je usred noći zvonila po kućama pronađen mrtav

Screenshot: Rumble

OTKRIVEN je još jeziviji nastavak jezive snimke žene koja je s lisicama na rukama usred noći uspaničareno zvonila po kućama u teksaškom Montgomeryju.

Nekoliko dana nakon tog događaja, policija je mrtvog pronašla muškarca za kojeg se vjeruje da je bio dečko žene s lisicama. Daily Mail piše da se ubio pucajući si u glavu. 

Žena je žrtva obiteljskog nasilja pa njen identitet nije otkriven javnosti. Ona je sad na sigurnom, sa svojom obitelji, izjavili su iz policije. 

"Riječ je o 49-godišnjem bijelcu. Uzrok smrti je rana koju je uzrokovalo vatreno oružje. Djevojka muškarca, 32-godišnjakinja, nije zatečena u stanu kad je policija stigla. Potvrđeno je da je ona djevojka sa snimke sigurnosne kamere, koja je zvonila na vrata", stoji u izvješću policije.

Podsjećamo, stanovnike teksaškog Montgomeryja 24. kolovoza usred noći probudila je zvonjava na vratima, no oni koji su otvorili vrata nisu pred njima pronašli nikoga. Međutim, snimka sa sigurnosne kamere jedne od stanovnica te ulice, Jennie Drude, otkrila je da im je na kućna vrata zvonila djevojka koja je na sebi nosila samo majicu i policijske lisice na rukama.

 

Pročitajte više