Jennifer Lopez i Affleck skupa na premijeri njezinog filma. On joj je bio inspiracija

Foto: Profimedia

Jennifer Lopez i njezin suprug Ben Affleck zajedno su nasmiješeni prošetali crvenim tepihom prije premijere glumičina filma This is Me... Now: A Love Story, održane u utorak u Dolby Theatreu u Los Angelesu. 

Glazbeni film This Is Me...Now: A Love Story nastavak je njezina studijskog albuma This Is Me...Then otprije 22 godine, nadahnutog tadašnjom ljubavnom vezom s Benom Affleckom. Premijera filma poklapa se s izlaskom glumičina novog albuma pod nazivom This is Me... Now. 

Inspiracija za film i album bio je Ben Affleck

Film govori o njezinu ljubavnom životu i o prirodi ljudskih odnosa kroz likove drame koju je sama napisala. Glavna inspiracija i za novi album i za film je njezin sadašnji suprug Ben Affleck. "Postalo mi je puno važnije u životu da se razvijam kao osoba i kao umjetnica te da budem iskrenija u vezi mnogih stvari", rekla je u intervjuu Reutersu. 

Američka glumica i pjevačica (54) udavala se četiri puta. S Affleckom se prvi put zaručila 2002., što ju je nadahnulo da snimi studijski album This is Me...Then. No vjenčanje je otkazano 2003. i par se razišao nekoliko mjeseci kasnije. Godine 2021. par je obnovio romantičnu vezu, a u srpnju 2022. se i vjenčao. 

"Ne znam koliko mu je ugodno to što je upravo on moje nadahnuće", rekla je Lopez, aludirajući na činjenicu da je u filmu iznijela brojne pojedinosti iz njihove veze. "Pruža mi golemu potporu i ljubav i potiče me da se izrazim točno onako kako i sama želim, što smatram doista lijepim i velikodušnim."

Film u trajanju od 65 minuta režirao je Dave Meyers, a u njemu se izvode neke od 13 pjesama s Lopezina devetoga istoimenog studijskog albuma, među kojima su Mad In Love i Dear Ben pt. II.

"Ben me potiče da budem odvažnija"

Uz Jennifer, koja u filmu tumači lik koji se zove "umjetnica", ostale uloge tumače Sofia Vergara i Keke Palmer, reper Post Malone - i Affleck.

"Affleck zapravo nije ni razumio što radim pola vremena za vrijeme snimanja", rekla je Lopez Reutersu. "To je slijepa vrsta ljubavi i vjere kakvu bi za vas trebala osjećati i imati osoba koju volite... On me potiče da budem odvažnija nego što bih bila sama u uobičajenim okolnostima... A moram reći da sam prilično odvažna."

This Is Me...Now: A Love Story se počinje prikazivati od petka, 16. veljače na streaming platformi Prime Video. Isti dan izlazi novi album.

Pročitajte više