J.Lo snimljena usred glasina o razvodu od Afflecka, detalj na ruci privukao pažnju

Foto: Profimedia

GLASINE o razvodu Jennifer Lopez i Bena Afflecka kruže već neko vrijeme, a šuškanja je dodatno potaknuo detalj s novih fotografija na kojima je glumica viđena u Los Angelesu. Naime, paparazzi su je snimili u automobilu, a na ruci nije nosila vjenčani prsten.

Osim toga, Affleck se pojavio bez pratnje na maturalnoj zabavi svoje kćeri. Na fotografijama koje je objavio Daily Mail glumac ima smrknut izraz na licu, a u ruci drži limenku piva. Mnoge je ovaj prizor zabrinuo jer je poznato da je on u prošlosti bio alkoholičar i odvikavao se.

Podsjetimo, kako piše In Touch Weekly, glumcu je "prekipjelo" i odlučio se razvesti od pjevačice, a navodno se već i iselio iz kuće koju dijele. Potvrdio im je to izvor blizak paru. "Gotovo je, razvest će se, a ovaj put Bena ne treba kriviti za to", tvrdi insajder.

Jennifer i Ben su se početkom 2000-tih planirali vjenčati, no veza nije potrajala i oboje su završili s drugim supružnicima. Lopez se kasnije rastala od pjevača Marca Anthonyja, a Affleck od glumice Jennifer Garner te su ponovno obnovili svoju vezu i vjenčali se prije dvije godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.