"Joe Jackson je krvnički tukao djecu, bio je najmonstruozniji otac u pop industriji"

Splash

JOE Jackson, otac Michaela Jacksona, preminuo je jučer nakon duge i teške bolesti. Jackson je navodno umro otuđen od obitelji, budući da su njihovi odnosi godinama bili jako loši. Joe Jackson od svoje je djece napravio svjetske zvijezde, radeći na njihovim karijerama od malih nogu.

Kada su odrasli i započeli svoje karijere, najpoznatiji Jacksonovi optuživali su oca da ih je zlostavljao dok su bili djeca.

Michael, Janet i La Toya Jackson govorili su o batinama koje su dobivali, a ni Joe nije krio da je s djecom često primjenjivao silu. 

The Guardian je objavio ogroman tekst o "najmonstruoznijem ocu showbusinessa" koji je djecu maltretirao fizički, psihički i verbalno. Djecu je tukao remenom za svaku greškicu, maltretiranje je ostavilo ozbiljne posljedice na sve njih.

"Nikada nas nije pomazio i rekao nam da nas voli", svjedoče Jacksonovi, a Joe u jednom intervjuu rekao da mu nije žao zbog njegovih metoda jer je zahvaljujući batinama "odgojio časne i poštene ljude koji nisu mogli postati kriminalci".

Pročitajte više