John Stamos prisjetio se dirljive anegdote s Perryjem: Nikada to neću zaboraviti

Screenshot: YouTube

ZVIJEZDA serije Puna kuća, glumac John Stamos, nedavno je podijelio dirljivu anegdotu s pokojnim glumcem Matthewom Perryjem koja se dogodila na snimanju Prijatelja. Stamos je gostovao u legendarnoj seriji tumačeći ulogu Zacka, potencijalnog donora sperme u devetoj sezoni u kojoj su Chandler i Monica pokušavali ostvariti svoj san o roditeljstvu. 

"Stajao sam u backstageu i čekao da izađem na set. Matthew mi je rekao da će publika poludjeti kada me vidi, da se pripremim na galamu i pljesak. A kada sam izašao, bila je potpuna tišina", prisjetio se, dodajući kako ga je ta situacija navela na razmišljanje o tome da odustane od svoje karijere. 

Nakon neugodne tišine, Stamos se povukao nazad u kabinu, a Perry je odlučio uzeti stvar u svoje ruke pa je stao pred publiku i rekao: "Dame i gospodo, ustanite za Johna Stamosa! Vjerojatno ga isprva niste prepoznali jer uživo puno bolje izgleda." 

"Nikada to neću zaboraviti i svijet nikada neće zaboraviti tebe", napisao je Stamos. 

Podsjetimo, zvijezde serije Prijatelji napisali su zajedničku izjavu povodom njegove smrti, a od slavnog glumca opraštaju se brojne kolege

Pročitajte više