John Travolta i Kelly Preston planiraju posvojiti dijete s Haitija

LEGENDARNI glumac John Travolta posljednji je u nizu holivudskih glumaca koji su najavili posvajanje djece s razorenog Haitija. Glumac je navodno nedavno obavijestio svoje osoblje da su on i njegova supruga Kelly Preston odlučili posvojiti jedno siroče s Haitija te ga dovesti u svoj dom na Floridi. Navodno su se na to odlučili nakon što su se na Haitiju zbližili s određenim brojem djece koja su u razornom potresu ostala bez roditelja.

John je navodno nedavno imao susret s malenim sedmogodišnjim Haićaninom, a taj susret ga je prilično potresao. "Sve što je taj dječak želio, bilo je ući u naš avion i pogledati kako iznutra izgleda. Pokazali smo mu kako avion izgleda iznutra te mu dali slatkiše. Kad sam shvatio da taj dječak nema roditelje, bilo mi je uistinu jako teško", izjavio je Travolta. Izvor je za medije izjavio da su John i Kelly bili jako potreseni posjetom Haitiju i vidjeli stradalu djecu bez roditelja, a činjenica im je pala još teže jer su nedavno izgubili sina Jetta.

Mnogo djece na Haitiju trenutno je bez doma te im se traže roditelji. Prijatelji poznatog glumca smatraju da bi posvajanje djeteta s Haitija za Travoltu značilo jako puno, jer bi tako odao počast uspomeni na svog preminulog sina. "Budući da je John nedavno prošao kroz težak osobni gubitak, tragedija s kojom se susreo na Haitiju ga je zaista jako dirnula", izjavio je bliski prijatelj legendarnog glumca.

Pročitajte više