Johnny Depp poručio fanovima: "Hvala vam od srca, podigli ste me iz horor showa"

Screenshot: Twitter

NEKOLIKO mjeseci nakon što je dobio spor protiv Amber Heard, Johnny Depp je zahvalio svojim vjernim obožavateljima koji su mu bili podrška tijekom cijelog sudskog procesa.

"Vi ste ratnici. Zaprepastilo me što ste se svi okupili i izdigli me iz horor showa. Toliko sam naučio gledajući vas. Mogu vam samo reći hvala iz dubine svog bića, za sve. Za svu vašu podršku, hvala vam", poručio je glumac u intervjuu nakon koncerta u Las Vegasu.

Usporedio se s Quasimodom

Depp je tijekom intervjua objasnio kako će ga negativnosti vezane uz cijelu priču s Amber Heard vjerojatno pratiti cijeli život.

Glumac se usporedio s Quasimodom jer tvrdi da će uvijek osjećati odbijanje onih koji ga smatraju krivim. Potvrdio je kako više ne pridaje pažnju vijestima vezanim uz bivšu te kako je sve što želi odmaknuti se od mračnog poglavlja života.

Podsjećamo, Johnny Depp je tužio Heard zbog klevete. Glumica je tvrdila da ju je Depp fizički i seksualno napao u više navrata. Glumac je naposljetku dobio spor te je Amber Heard proglašena krivom.

U središtu pravnog procesa bio je tekst iz prosinca 2018. koji je Heard napisala za Washington Post, u kojem je govorila o obiteljskom nasilju. U članku se nije navodilo ime Johnnyja Deppa, ali njegovi su odvjetnici rekli da je bilo jasno da se Heard referirala na njega.

Pročitajte više