Johnny Knoxville oprostio se od prijatelja: Volim te Ryan, jako puno te volim

JOHNNY KNOXVILLE nije dosad davao izjave o smrti svog suradnika i prijatelja Ryana Dunna. Da podsjetimo, Dunn je prošlog tjedna poginuo u teškoj prometnoj nesreći. S medijima nije pričao, a dušu je otvorio na svom blogu. "Pokušao sam nešto reći o njemu na sprovodu, razmišljao o uspomenama na dragog prijatelja, no riječi su se samo rojile u mojoj glavi. Moja mrmljanja bila su rezultat neuspješnog pokušavanja da ne plačem. Nisam se slomio jer sam smatrao da to ne treba njegovoj obitelji, a nisam ni mogao sročiti prave riječi kojima bi pokazao koliko mi je Ryan značio", izjavio je Johnny.

"Osjećao sam se zabavnijim kad je on bio u blizini, no to su osjećali svi. Živio je život pun smijeha i želio je da se svi smiju s njim. Često je padao na pod od smijeha, a ponekad bi i vi pali s njim, jer je bio zarazan. Unatoč tome, bio je sposoban i dobro saslušati čovjeka. Ako ste imali nekih problema, s njim ste mogli sjesti i pričati. Uvijek je bio tu kad sam ga trebao. Sve ovo je još teže, jer mi sada užasno treba, a nema ga", napisao je Johnny u nastavku.

"Volio je jako i intenzivno. Bio je lav kad se radilo o njegovoj Angie i njegovoj obitelji. Ako nije bio kraj nje, pričao je o njoj. Morat ćete me razumjeti, upravo sam izgubio svog brata i radost u životu. Ne znam kako da sve ovo završim, zato ću samo zaključiti s: Volim te Ryan. Puno toga sad osjećam, ali želim da znaš da te prije svega jako puno volim", zaključio je Knoxville.

Pročitajte više