Jordan ismijala Victoriu Beckham i svoje bivše ljubavnike

ENGLESKA jetseterica zaista ima lagodan život. Jedini "posao" koji je ikad napravila bilo je povećanje grudi, a za sve ostalo su se pobrinuli mediji, koji otad pažljivo prate i prenose svaku njezinu izjavu.

Tako se u nedavnom razgovoru za muški časopic Ice Katie ismijavala iz veličine penisa svog bivšeg ljubavnika Danea Bowersa, kazavši kako su njezine bradavice veće od njegove "alatke".

Pošteđen nije ostao ni otac njezinog djeteta, nogometaš Blackburna Dwight Yorke, za kojeg je silikonska plavuša ustvrdila kako ne može izdržati dugo u seksu.

Neugodne riječi Katie uputila i svojoj najljućoj suparnici, Victoriji Beckham, koja ovih dana ionako ima dovoljno problema oko afere s navodnom prevarom njezinog muža Davida.

Katie Price, koja više ne voli da ju zovu Jordan, izjavila je kako je svojevremeno bila dobra s Victorijom, ali i da će se prava istina o supruzi najpoznatijeg nogometaša na svijetu saznati kad izađe Katieina biografija u svibnju.

"Oni koji pročitaju knjigu će saznati kakva je Victoria zapravo. Nije ona baš dobra cura, zar ne?" - retorički se upitala Katie.

Pročitajte više