Još ne znate za koga ćete glasati? Naš prijedlog: Bandum Kerić!

IAKO bi, osluškujući javno mnijenje, mogli lagodno i bez ustezanja reći da nas je vjera u "bolje sutra" odavno napustila, hvala Bogu, duhovitost nije. Tako se u poplavi lažnih Facebook profila pojavio onaj stanovitog gospodina Banduma Kerića, čovjeka koji objedinjuje djela najboljih među laprdašima u lik jedinstvenog radoholičara, ljubitelja životinja, vlasnika trgovačkog lanca, valskog navigatora, obožavatelja skupih automobila i još skupljih toaleta...

"Vlasnik trgovačkog lanca, supermarketa i prodavaonica koji svoje carstvo širi na građevinu"

Zato, glasate li za njega, nećete pogriješiti. Ili barem postanite jedan od 98 obožavatelja, koliko ih zasad Bandum ima. Političar, poduzetnik, gradonačelnik i čovjek iz naroda rođen je 1. travnja 1960. godine, a u profilu, s glavnim geslom "Blago nama" i ilustracijom kovčega sa blagom koja geslo potvrđuje u pravoj političkoj maniri, stoji i da je Bandum "vlasnik trgovačkog lanca, supermarketa i prodavaonica, koji svoje poslovno carstvo širi na turizam, hotelijerstvo i, naravno, građevinu".

A kako izgleda tipičan dan Banduma Kerića? Od 7.30 pa sve do podneva prima zainteresirane stranke, poslijepodne obilazi sastanke i društveno-politička događanja, a nakon toga, oko 22 sata, slobodan je za bančenje. Odnosno, slobodan je ako izdrži do tada na nogama, jer njegov radni dan, posve slično još nečijem, traje 23 sata!

V.V.
Foto: Facebook

Pročitajte više