Još nemate navijačke rekvizite? Vatreni automobil je baš ono što vam treba

Foto: Index oglasi

SVJETSKO nogometno prvenstvo je već počelo, Hrvatska je već pobijedila prvu utakmicu, a vi još uvijek nemate svoje navijačke rekvizite? Vrijeme je da se to promijeni! Pretražili smo Index Oglase i pronašli pet najzanimljivijih ponuda. Sigurni smo da neke od sljedećih oglasa još niste vidjeli. 

5. Navijački šal

Neizostavan dio arsenala svakog pravog navijača je navijački šal. Ovaj dvostrani šal ima natpis s obje strane, a oglašivač ga predstavlja kao atraktivnog i kvalitetnog. Šal prikazuje lik bivšeg hrvatskog reprezentativca Dade Prše, grb HNS-a i zanimljiv natpis. Prodaje se za samo 18 kuna!  
 
4. Dres hrvatske nogometne reprezentacije

Andrej Kramarić se izborio za mjesto u početnom sastavu, igra jako dobro i definitivno je jedan od igrača čiji su dresovi posebno traženi. Veličina ovog dresa je XL, a vaš može biti za 100 eura. 

3. Hrvatska zastava

Hrvatska zastava pogodna je za razne prigode, a jedna od njih je upravo Svjetsko prvenstvo i navijanje za nogometnu reprezentaciju. Zastava je duga 150 cm, široka je 75 cm, a prodaje se za 69 kuna. 

2. Navijački ogrtač

Jedan od najoriginalnijih navijačkih rekvizita ove godine svakako je navijački ogrtač. Riječ je zapravo o navijačkoj zastavi koja dolazi s rukavima. Ogrtač je dostupan odmah i dostavlja se na kućnu adresu, a kupiti ga možete za 69 kuna. 

1. Vatreni automobil  

Ako vam ovi rekviziti do sada nisu bili dovoljni i želite nešto još veće i posebnije onda je ovo pravi oglas za vas. Vatreni VW Caddy cijeli je u kockicama, u dobrom je stanju i prodaje se za 2.500 eura. U pravom je navijačkom izdanju i spreman je za put u Rusiju. 

 

Pročitajte više