Joško Lokas zamolio lovca Svena da odjavi emisiju, ovaj ispalio: Prodajem ulje

Screenshot: HRT

U SINOĆNJOJ epizodi Superpotjere natjecatelj Julije Žigo pobijedio je petero lovaca u Superpotjeri i osvojio 10.000 eura sa šest sekundi prednosti. Zadranin je uspio pobijediti lovce Mladena Vukorepu, Svena Marcelića, Moranu Zibar i Krešimira Sučevića Međerala, a nakon fantastične igre voditelj Joško Lokas odlučio ga je ispratiti iz studija. 

@hrvatska_radiotelevizija 🥳 Nepogrešivi Julije nadigrao petero lovaca i osvojio 10.000 eura #hrvatskaradiotelevizija #hrt #superpotjera #pobjeda #novac #zabava #fyp ♬ original sound - HRT

Lokas je zamolio lovca Svena Marcelića da umjesto njega odjavi emisiju: "Sven, bit ćete večeras zadnji. Odjavit ćete emisiju. Znate kako ide?" rekao je Lokas pa mu objasnio što treba reći dok je lovac potvrdno kimao glavom. 

"Ja stvarno želim tamo dočekati i pozdraviti još jednom Julija. Svaka čast i od mene, publika će vas nagraditi pljeskom. Sven, izvolite", dobacio je voditelj, pa krenuo prema izlazu. 

"Kako ste me uvalili" 

Međutim, lovac je priznao da se zbunio: "Sad sam zaboravio što moram reći, jao. Kako ste me uvalili", rekao je dok su se drugi lovci počeli smijati, a Morena rekla: "Ja sam još u šoku od ovog rezultata. Pričaj nešto". 

"Ništa, vidimo se u sljedećoj Superpotjeri. Doviđenja, sretno, prodajem ulje", ispalio je Sven i nasmijao lovce, a Mladen se primio za glavu. 

Pročitajte više