"Justin Bieber je u The Bestu cijelo vrijeme gledao cure pa nakon svega otišao na gablec"

 Foto: Press, Video: Dario Dalmacija/Index

NAKON nastupa u zagrebačkoj Areni, Justin Bieber produžio je do kluba "The Best" gdje je nastavio tulumariti na službenom after partyju koncerta.

U njegovoj blizini zatekli su se i PR-ovac Vedran Strukar te stilist Ivan Friščić koji su također bili u VIP dijelu kluba.

"Upoznali smo se u prolazu, Justin je vrlo cool frajer, super je. Djeluje veoma opušteno i normalno, nije bio nimalo bahat. U Bestu je bio nešto manje od dva sata, bio je okružen kordonom redara. Ja sam mu u jednom trenutku rekao da bi bilo dobro da pozdravi ekipu, što je i učinio, nazdravio im je šampanjcem. Tada je nastao potpuni kaos, curice su doslovno vrištale. Najviše se družio sa suvlasnikom Besta, Berislavom Badurinom koji mu je obećao da ga danas vodi na gablec u grad jer je još u Zagrebu", priča nam Strukar.

Fotografiranje Justina je bilo strogo zabranjeno, Justinovi zaštitari su odmah prekidali svaki pokušaj fotografiranja zvijezde, priča nam, a to potvrđuje i stilist Ivan Friščić koji se također našao u društvu popularnog pjevača.

"Zabavljao se i plesao, nije se ponašao poput neke divlje, bahate zvijezde. Baš je bio opušten i cool. S njim su bili njegovi plesači, svi su se jako dobro zabavljali. Osiguranje oko njih je jako strogo, teško im se može prići pa ljudi zato imaju dojam da je on neka bahata zvijezda. Zaštitari odmah prekrivaju blic u slučaju da vide da ga netko pokušava fotkati. Justin je cijelo vrijeme gledao cure, ali iz kluba je otišao sam. Samo su plesači u jednom trenutku pozvali jednu curu u separe da pleše s njima", priča Friščić koji nije bio na koncertu pa ga je još više iznenadilo kada je vidio Biebera u klubu.

Pročitajte više