Južnokorejska pjevačica prekinula s dečkom nakon što su je fanovi optužili za izdaju

Foto: Instagram

K-POP zvijezda Karina (23) prekinula je vezu s glumcem Lee Jae-wookom nakon što su je obožavatelji optužili za izdaju, piše BBC.

Iz glumčeve agencije su za medije izjavili da se Lee "želi usredotočiti na glumu", ali da će i dalje biti podrška Karini. Pjevačica je na Instagramu poručila da se ispričava što je iznenadila svoje obožavatelje i da će ubuduće pokazati "zreliju i marljiviju stranu".

Podsjećamo, njezini fanovi nedavno su se kamionom na kojem je bio ekran s natpisima posvećenima pjevačici odvezli do njezine agencije. "Nije li dovoljna ljubav koju ti pružaju obožavatelji?" glasila je jedna od poruka Karini. "Zašto si nas izdala?" bila je druga.  

Karina je nakon bijesnih reakcija obožavatelja objavila pismo na Instagramu u kojem im se ispričala i obećala da će "zaliječiti rane koje im je nanijela", prenosi BBC.

Zašto se morala ispričati?

Pjevačica, čije je pravo ime Yu Ji-min, na čelu je benda Aespa otkako su se prvi put pojavile na sceni 2020. sa svojim debitantskim singlom Black Mamba. Prošle je godine njihov revolucionarni album My World prodan u više od 2.1 milijuna primjeraka u Južnoj Koreji.

Karinina veza s glumcem Leejem otkrivena je 27. veljače, a par je potvrdio da su se upoznali prošle godine. Njezina agencija C-JeS Studio zatražila je poštovanje javnosti jer je to njezin privatni život, izvijestio je New York Post.

No u Južnoj Koreji prije nešto više od 10 godina bila je raširena praksa među K-pop agencijama da zabrane svojim novim zvijezdama da izlaze na spojeve ili čak da imaju osobne mobitele. Agencije preuzimaju kontrolu nad njihovim životima. Priznanje romantične veze ili postojanja partnera često je praćeno skandalom.

>>Zašto slavne osobe u Južnoj Koreji ne mogu biti u vezama ili brakovima?

Pročitajte više