Detalj koji je izludio fanove: Ovaj je kadar iz trailera Barbie potaknuo 18+ raspravu

Screenshot: YouTube

IAKO film Barbie nije još ni izašao, već je prozvan "najvrućim filmom ovog ljeta", a fanovima je za oko zapeo jedan detalj u traileru koji je nedavno objavljen.

Naime, glavna zvijezda filma Margot Robbie pojavljuje se na samom početku trailera, no sve što vidimo je kako samouvjereno korača u ružičastim štiklama, a to je bilo dovoljno da izludi dio fanova.

Stopala Margot Robbie

Taj prizor bio je dovoljan da izazove lavinu komentara na Twitteru, a fanovi ne skrivaju svoje oduševljenje.

"Svijet je pod nogama Margot Robbie", napisala je jedna tviterašica, a drugi je potvrdio kako je spreman platiti ulaznicu za kino samo kako bi "bolje pogledao njezina stopala."

"Možemo li razgovarati o tome koliko su lijepa stopala Margot Robbie?" napisao je treći, a našlo se i zanimljivih teorija.

Tarantino i podofilija

Naime, neki fanovi tvrde da je ova scena zapravo posveta redateljice filma Grete Gerwig jednom od njezinih uzora, Quentinu Tarantinu, koji je inače poznat po svom fetišu prema stopalima.

Podsjetimo, Robbie je glumila u njegovom filmu Bilo jednom… u Hollywoodu, a slavni redatelj često je u svojim filmovima prikazivao glumice bez čarapa u krupnom kadru.

Na optužbe o podofiliji, odnosno fetišu na stopala, redatelj se branio objasnivši za magazin GQ kako se stopala pojavljuju u brojnim filmovima kvalitetnih redatelja, poput Luisa Buñuela, Alfreda Hitchcocka i Sofije Coppole.

Pročitajte više