Kako bi Avengersi izgledali da su snimljeni 90-ih?

Foto: Reddit

AKO ste se ikada pitali kako bi izgledali Marvelovi Avengersi da su snimljeni 90-ih, umjetna inteligencija ima odgovor.

Jedan korisnik Reddita pomoću Midjourneyja zamislio je Avengerse kao heroje iz 90-ih, a rezultat je poprilično impresivan. Tako bi Tom Cruise glumio Ironmana, Brad Pitt Thora, a Milla Jovovich bi preuzela ulogu Black Widow. Za one koji ne znaju, te su uloge pripale Robertu Downeyju Junioru, Chrisu Hemsworthu i Scarlett Johansson.

Avengers in the 90s
by u/phate2000 in midjourney

Tu su još Michael J. Fox kao Hawkeye, Arnold Schwarzenegger kao Hulk, Jude Law koji daje Jarvisu glas te Will Smith kao Black Panther. Brendan Fraser izgleda nevjerojatno kao Star-Lord, Bruce Willis kao Kapetan Amerika jednostavno je izvanredan, a za kraj tu je urnebesni Jim Carrey kao Loki, koji mu pristaje kao saliven s obzirom na glumčevu teatralnost i komičarski talent.

Nakon što su vidjeli slike na društvenim mrežama, ljudi su poželjeli da je netko u Hollywoodu bio dovoljno hrabar da snimi ovaj film prije nekoliko desetljeća s ovom glumačkom ekipom. 

"To su....zapravo jako dobri izbori", "Prokletstvo, želim živjeti u toj vremenskoj liniji", "Bravo, bravo. Netko treba napraviti deepfake s tim glumcima i koristiti njihove glasove", samo su neki od komentara korisnika.

Pročitajte više