Kako je propao prvi brak Ive Majoli? Bivši muž ju je navodno upoznao s ljubavnicom

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

IVA MAJOLI ovog se vikenda udaje za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija, a to će joj biti drugi brak.

Naime, Iva se 2012. godine nakon šest godina braka razvela od savjetnika za financije i menadžment Stipe Marića, s kojim ima 16-godišnju kćer Miju.

Iva je Stipu upoznala 2003. godine, pred oltar su stali dvije godine kasnije, a na svoje raskošno vjenčanje navodno su potrošili 250.000 eura.

Incident na Braču

O njihovoj turbulentnoj vezi naveliko se pisalo. Više su se puta svađali i mirili, a jednom je prilikom Stipe čak u afektu bacio vjenčani prsten u more s bračke rive.

Povod je navodno bila Ivina ljubomora nakon što je Marić u Bol pozvao svoju bivšu djevojku. Incident se dogodio samo godinu dana nakon njihovog vjenčanja.

"Te večeri posvađali smo se zbog nečeg sasvim desetog i oboje smo planuli jer smo Lavovi. Reagirali smo tako kako smo reagirali", izjavila je tada bivša tenisačica. Tvrdila je kako su tražili prsten koji je bačen u more, ali da ga nisu našli.

2009. godine Marić je spakirao svoje stvari i odselio se iz njihovog stana u Zagrebu, no ubrzo su se pomirili.

Samo tri godine kasnije njihovoj ljubavi je došao kraj. Tada se pisalo da se brak raspao jer je Marić imao ljubavnicu, s kojom je Ivu čak jednom prilikom upoznao.

Kasnije se šuškalo da je zapravo Iva ta koja je imala ljubavnika, no ona je te glasine demantirala.

Nije poznato koliko dugo je Iva u vezi sa sadašnjim zaručnikom

Podsjetimo, Iva je u ljeto ove godine potvrdila da je u vezi s Calegarijem, a sredinom rujna objavila je i niz fotki sa svoje djevojačke zabave.

"Osvojio me svojom jednostavnošću i pažnjom. Dosad mi to nitko nije davao na način na koji on to čini", ispričala je nedavno za Story.

Nije poznato koliko dugo su već skupa.

Pročitajte više