Kako je Ryan Reynolds upoznao Blake: "Bila je s drugim muškarcem"

Foto: Instagram

BLAKE LIVELY i Ryan Reynolds sve su osim klasičnog holivudskog para. Ovo dvoje glumaca redovito nasmijava svoje obožavatelje, kako iskrenim priznanjima na malim ekranima, tako i putem društvenih mreža. Ryan i Blake nedavno su proslavili šestu godišnjicu braka, a zaljubili su se ni manje ni više nego na duplom spoju na koji su stigli svatko sa svojim partnerom.

''Tada smo bili prijatelji i ispalo je smiješno što smo se našli na zajedničkoj večeri na kojoj je ona bila s drugim muškarcem, a ja s drugom ženom. Unatoč tome, između nas su frcale iskre i bio je to jedan jako čudan spoj, ispričao je glumac u emisiji SiriusXM.

Par se zaljubio i sve ostalo je povijest, a na sreću njihovih fanova, ova ljubavna priča i dalje inspirira i nasmijava mnoge. Glumci se tako redovno šale na račun onog drugog, a gotovo svaka njihova objava postaje hit na društvenim mrežama.

Tako je Ryan prije nekoliko dana na Instagramu objavio fotografiju kamiona na kojem se nalazi njegova slika, odnosno reklama za Aviation Gin, a Blake nije propustila priliku za trolanje.

''Kome treba jednovolumen? Odsad vozim ovo. Suptilno, predivno i Ohmojbožekakosiogroman'', našalila se glumica i pokazala još jednom da je zdrav humor zasigurno jedna od tajni njihovog skladnog braka.

Pročitajte više