Kako preživjeti pripreme za Božić (I pritom ostati normalan)

Foto: Press

BOŽIĆ je zasigurno jedno od najljepših razdoblja u godini. Predivna atmosfera, ukrasi, pokloni, ukusna hrana – ono je što nam prvo pada na pamet kada razmišljamo o nadolazećem blagdanskom razdoblju. No, kada malo bolje razmislimo, predbožićno vrijeme, s druge strane, znači i prometne gužve, redove u trgovinama, stalnu užurbanost te mnoštvo vremena provedenog u kuhinji i pripremanju raznih ukusnih delicija za članove obitelji i goste. Kako bi taj neizbježan dio priprema za Božić prošao što bezbolnije, Huaweijevi uređaji mogu poslužiti kao savršen lijek za to predblagdansko ludilo i mogu vam pomoći da Božić uistinu bude nezaboravan.

Čak i predblagdansko putovanje do vaših najmilijih ponekad može biti pravi izazov. Pogotovo kada planirate duže putovanje s djecom, Huawei MediaPad M2 predstavlja nezaobilazan dio opreme.

Nakon nekoliko sati provedenih na putu, djeca će zasigurno postati nemirna, bez obzira koliko se trudili zabaviti ih. MediaPad M2 omogućit će vam da i tih posljednjih nekoliko kilometara odvezete u miru jer se radi o pravom multimedijalnom uređaju koji se odlikuje zaslonom visoke rezolucije, izvrsnim stereo zvučnicima i dugotrajnim životnim vijekom baterije. Ovaj tablet razvijen je u suradnji s legendarnom tvrtkom Harman Kardon, a oduševit će svakog korisnika, bez obzira igrao li igre ili gledao filmove.

Uz brz prijenos podataka, MediaPad M2 može postati i vaš asistent u kuhinji, a ukusni recepti s kulinarskih blogova ili poneki YouTube video pomoći će vam u pripremi vaših božićnih specijaliteta. Možda ćete ove godine, uz tradicionalna hrvatska božićna jela poput purice s mlincima, na svom stolu servirati i druga zanimljiva i jednako ukusna božićna jela i iz drugih zemalja te tako još više zadiviti svoje ukućane ili goste.

Blagdansko raspoloženje može iznenada biti narušeno i od strane vašeg šefa koji baš sada želi onaj izvještaj za kojeg ste bili sigurni da neće biti potreban prije nego što se vratite s godišnjeg. No, tu vam može pomoći elegantan i brzi Huawei MateBook, na kojem, s instaliranim Windowsima 10, možete pokrenuti sve programe i aplikacije kao i na vašem računalu na poslu. I ne samo to, korištenjem posebne digitalne olovke, različite podsjetnike i napomene možete pisati izravno na 12-inčni zaslon visoke rezolucije koji pruža ugodan rad bez obzira gdje se nalazili. Ukoliko vam je potreban i veći zaslon, putem HDMI ulaza koji se nalazi na dodatnoj vanjskoj jedinici, ovaj uređaj jednostavno možete spojiti na bilo koji TV ili računalni monitor.

Nakon što ste taj izvještaj poslali u ured, napokon možete odahnuti i sjesti za božićnu večeru.

Prekrasni ukrasi i poseban set posuđa, božićno drvce i obitelj na okupu – pravi je trenutak i za zajedničku fotografiju kako bi ovjekovječili taj poseban trenutak, a tu će vam pomoći Huawei P9 Blue, opremljen vrhunskom dvostrukom kamerom razvijenom u suradnji s legendarnom Leicom. Ovaj pametni telefon omogućuje snimanje fotografija neviđene kvalitete i to zato što je njegova dvostruka kamera opremljena s dva senzora, jednim za slike u boji te drugim monokromatskim, za izvrsne crno- bijele fotografije u pravom Leica stilu.

Nakon što se uživali u ukusnoj večeri i bakinim kolačima, može vam se učiniti da ste možda nabacili pokoji kilogram, a kako biste se ponovno vratili u top formu, tu je Huawei A1. Upravo taj uređaj bit će vaš osobni trener uz pomoć kojeg ćete nakon ukusne blagdanske hrane i mnoštva kolača brzo ponovno doći u formu jer prati prijeđenu udaljenost kao i potrošene kalorije, bez obzira hodali, trčali ili se bavili nekim drugim oblikom tjelovježbe. Uz to, prati i kvalitetu vašeg sna, što će posebno biti važno već za par dana, odnosno nakon Nove godine, kada će se trebati dobro odmoriti od ludog dočeka prije povratka u svakodnevnu rutinu.

Huaweijevi uređaji pomoći će vam da ostanite smireni u ovim užurbanim danima prije samog Božića.

No, kako njihovim pretjeranim korištenjem ne biste pokvarili pravo božićno raspoloženje, Huawei predlaže da se tijekom Božića odvojite od njih. Obitelj i naši bližnji su ti koji bi nam trebali biti najvažniji tijekom ovog radosnog blagdana. #BePresent.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter. 

Pročitajte više