Kako se lakše postiže forma života i uz blagdanske grijehe

Foto: Press

JESTE li spremni za Black Friday? Jeste li spremni poboljšati svoju formu i postići svoje fitness ciljeve? Ili već redovno trenirate i odlučili ste svoje rezultate podići na jedan novi nivo? Imamo izvrsnu vijest za vas! 

Na zagrebačkim Vrbanima otvoren je Fitness.com.hr Shop, specijalizirana trgovina za fitness sprave, opremu, dodatke prehrani i zdravu hranu namijenjenu rekreativcima i sportašima. A za Black Friday u Fitness.com.hr Shopu će biti izvrsni popusti koje ne smijete propustiti. Ugrabite sve što vam treba, od rekvizita, fitness sprava do dodataka prehrani i zdravih namirnica po super cijenama uz prave Black Friday popuste (do -50%)!

Fitness.com.hr Shop na adresi Horvaćanska cesta 178 čeka vas u petak 29.11. te u subotu 30.11. kada možete potražiti snižene proizvode te od stručnog osoblja tražiti pomoć i savjete o svim sportskim pitanjima kako bi vam pomogli u ostvarenju vaših ciljeva.

U Fitness.com.hr Shopu (Horvaćanska cesta 178) pronaći ćete sve što vam je potrebno za kvalitetno vježbanje, bez obzira je li vaš cilj mršavljenje i istaknuti trbušnjaci ili povećanje mišićne mase. Također, uz fitness rekvizite i sprave, u ponudi su proteini, kreatini, vitamini i minerali i zdrava hrana, u kojoj će svi pronaći nešto za sebe. U ponudi su najpoznatiji svjetski brendovi od kojih izdvajamo Optimum Nutrition, Weider, Scitec Nutrition, Myprotein, Twinlab, Hammer Fitness, Insportline, Bodylab, Natrol i mnoge druge.

Osim iznimno velike ponude svega što možete trebati za svoj trening i prehranu, Fitness.com.hr Shop se može pohvaliti i "Fit Challenge" prostorom u kojem će se održavati različita natjecanja, a oni s najboljim rezultatima bit će nagrađeni. 

Fitness.com.hr Shop je jedinstven koncept trgovine, osmišljen od vrhunskih dizajnera koji će oduševiti sve zaljubljenike u fitness i zdravi način života i sve one koji to tek žele postati. 

Fitness.com.hr Shop je prva fizička trgovina pod imenom Fitness.com.hr koji postoji već 10 godina i koji predstavlja najveću fitness zajednicu u regiji te se može pohvaliti najčitanijim specijaliziranim fitness portalom, najvećim webshopom za fitness sprave, opremu, dodatke prehrani i hranu te cjelokupnom podrškom za kupce. 

Kontinuiranim uvođenjem noviteta, novih brendova i proizvoda u ponudi, Fitness.com.hr je osigurao svoje mjesto predvodnika fitness zajednice u Hrvatskoj, a Fitness.com.hr Shop je nastavak tog logičnog slijeda i vaše novo mjesto fitness kupovine! 

Vidimo se u Fitness.com.hr Shopu na Horvaćanskoj cesti 178!

Za sve fitness fanove koji se nalaze izvan Zagreba, posjetite web shop www.fitness.com.hr i ostvarite Black Friday popuste koji traju u petak, subotu i nedjelju (29.11.-1.12.) ! 

Pročitajte više