Kako se Raketa zaljubio u španjolsku konobaricu koja nije htjela čuti za spoj s njim

Foto: Instagram

IVAN Rakitić danas je objavio da više neće igrati za reprezentaciju Hrvatske. Jedan od junaka najljepših trenutaka hrvatskog nogometa iz reprezentacije odlazi nakon 13 godina.

Raketa se vratio u Sevillu iz Barcelone, a za taj grad vežu ga najljepše uspomene u životu. Tamo je upoznao ljubav svog života, konobaricu u koju se zaljubio na prvi pogled.

"Bilo je to 27. siječnja, s bratom sam otišao u hotelski bar prije spavanja. Rekao sam mu: 'Potpisat ću za Sevillu i jednog dana ću se oženiti ovom curom koja radi kao konobarica'", rekao je Raketa jednom prilikom za Club del Deportista.

Svakog dana odlazio je barem kako bi je vidio, iako nije znao ni riječi španjolskog. Raquel nije htjela ni čuti za spoj s Raketom, jer je on nogometaš koji se stalno seli i putuje. Ipak, Raketa je bio uporan i osvojio Raquel, a s vremenom je i savršeno naučio španjolski jezik.

Par se pred matičarem vjenčao 2013. godine, a dvije godine kasnije u Sevilli su organizirali veliko crkveno vjenčanje.

Roditelji su dvije kćeri - šestogodišnje Althee i četverogodišnje Adare.  

Raketa je i dalje beskrajno zaljubljen u svoju suprugu. Svaki put kad da gol poljubi vjenčani prsten, a na Instagramu joj stalno govori koliko je voli i koliko joj je zahvalan na potpori koju mu pruža u karijeri.

Pročitajte više