Kanye West plakao na koljenima tijekom nastupa na Coachelli

Screenshot: Twitter

KANYE WEST nastupio je na ovogodišnjem izdanju Coachelle, jednom od najpopularnijih glazbenih festivala na svijetu, a ono što je obilježilo njegovu izvedbu nije bio samo novi hit već i suze koje je ronio dok ga je izvodio.

Reper je pred publikom i snimateljima predstavio novu pjesmu "Water", a kamere koje su prenosile nastup uživo zabilježile su trenutak u kojem je 41-godišnjak u društvu kolega Cudija i DMX-a kleknuo na koljena i počeo plakati.

Tom trenutku svjedočilo je oko 10 tisuća ljudi koji su imali prilike prisustvovati njegovom nastupu na posebnoj pozornici na vrhu brežuljka u festivalskom kampu, a ovo je prvi put u 20 godina festivala da se i na tom mjestu održao glazbeni program.

Video je ubrzo privukao pažnju njegovih obožavatelja te je postao hit na društvenim mrežama. Također, neki od gledatelja usporedili su njegov nastup na brdu s popularnim Teletubbiesima. "Na Kanyea su ovdje očito utjecali Teletubbiesi. Legende inspiriraju legende", našalio se jedan korisnik i time nasmijao mnogobrojne korisnike društvene mreže.

Pročitajte više