Kao da je besplatno: Potukli bi se za krpice iz H&M-a, jedna djevojka i prodavala robu u dućanu

Screenshot: Facebook

POZNATI su se za svoje krpice izborili sinoć kada su skoro i Severinu pregazili, a jutros su vrata otvorena i za sve ostale "obične" ljude. Na stotine Hrvata stajalo je u redu, a sve su kontrolirali zaštitari.

Kada su se vrata otvorena, masa je "napala" vješalice s novom H&M Balmain kolekcijom koju nose i najpopularnije zvijezde današnjice poput sestara Kylie i Kendall Kenner, Gigi Hadid, te mnogih drugih koje su se zaljubile u kolekciju mladog dizajnera Oliviera Roustinga koji stoji iza brenda Balmain. Kada je moda u pitanju očito nema pravila, dok bi se neki i potukli. 

Zlatno "Balmain" jesensko jutro na Cvjetnom #cvjetni

Posted by Centar Cvjetni on Thursday, November 5, 2015

No, tu nije bio kraj. Naša nam čitateljica javlja i kako je jedna djevojka "prodavala" tražene komade unutar dućana.

"Nakon što je pograbila sve što se dalo pograbiti od nove kolekcije, prodaje za 200kn te komade (nije ih kupila, samo ih drži i upravlja njima). Stvari koje platiš, ako ti odgovaraju, kupiš na blagajni. Ako ne, eh - propali novci. Druga je šansa, ako imas nešto traženo iz kolekcije onda se trampiš. Inače ti ne da cura ništa. Naravno, ona kupiti ne želi ništa, nit' želi nit' je njen broj. Ali ima haljinu i 36 i 40 i 42. Istu haljinu. Lijepu haljinu. Ok, neda mušterijama račun, ali pošteno vrati kusur ako joj das 1000kn. Puni džepovi love. I sve to pred očima prodavača, zaštitara... Jel' tako i u drugim zemljama ili???? Ne razumijem", pita se na Facebooku čitateljica koja nam je poslala snimku.

Pročitajte više