Kaos u britanskom Milijunašu: Iskoristio džoker pa zvao ženu za pomoć, javio se tip

Screenshot: YouTube

DRUŠTVENIM mrežama širi se snimka iz britanske verzije kviza Tko želi biti milijunaš? koja je postala totalni hit. Naime, natjecatelj kviza JP Morgan, inače učitelj iz Lincolna, nije znao odgovor na pitanje "Koji je od ovih dana dio vikenda u Njemačkoj?" vrijedno 16.000 funti. 

Voditelj Jeremy Clarkson, bivša zvijezda Top Geara, ponudio je odgovore Donnerstag, Mittwoch, Sonntag i Dienstag, a natjecatelj je odlučio iskoristiti džoker zovi i nazvao suprugu. 

"Teta moje supruge živi u Njemačkoj više od 50 godina te ju je više puta posjećivala. Supruga, koja bi inače bila u publici, ostala je kod kuće kao moj džoker zovi", objasnio je.  

Javio se muški glas 

Međutim, umjesto njegove supruge, na telefon se javio muški glas. Voditelj je zatim rekao natjecatelju da se opusti i kako je moguće da se radi o potpuno nevinoj situaciji. Kad se supruga konačno javila, voditelj ju je upitao je li netko s njom, a ona je potvrdila. 

Twitter su ubrzo preplavili komentari, a dok su neki pisali kako je očito riječ o aferi, drugi pak tvrde kako se javila automatska sekretarica kako bi obavijestila kako nema signala. 

Inače, ako pažljivo poslušate, zaista se može čuti automatski odgovor koji kaže kako nema usluge, a osim što je postao viralan, natjecatelj je uspio osvojiti i 64.000 funti u kvizu. 

Pročitajte više