"Kardashiani štuju vraga": Internet poludio zbog bizarne fotke Kylie Jenner

Foto: Instagram

OBOŽAVATELJE mlade Kylie Jenner izbezumila je fotografija koju je reality zvijezda objavila pa brzo izbrisala sa svog Instagram profila.

Najmlađa polusestra Kim Kardashian objavila je crtež Baphometa, jarca s tri oka kojeg se povezuje sa štovanjem vraga i okultnim pojavama, piše Mashable.

"Ovo je Rob Kardashian, haha", napisala je Kylie, a iako je fotografiju odmah obrisala, internet je bio brži.

Razlog za napad na starijeg brata vjerojatno su glasine da je Rob u vezi s egzotičnom plesačicom Blac Chynom, s kojom sadašnji Kylien dečko Tyga ima i dijete.

Glasine su krenule kad je Blac China na Instagramu objavila svoju fotografiju u zagrljaju muškarca koji ima iste tetovaže po ruci kao Rob Kardashian.

Kyliena fotografija ubrzo je izazvala val reakcija, od kojih su neke stvarno urnebesne.

"Svi se smiju, no nitko ne obraća pažnju na ono što se stvarno događa. Ovo je fotografija Baphometa. Demona. Probudite se ljudi!", "Kylie Jenner je jebeni vrag, siguran sam" i "Službeno je, Kardashiani štuju vraga", samo se neki od njih.

"North je sigurno objavila ovu fotografiju dok je igrala igrice na mobitelu. Nismo sigurni zašto i kako ju je izabrala, no Kylie se ne buni", napisao je jedan korisnik Twittera, aludirajući na opravdanje Kim Kardashian da je njenu seksi fotku objavila malena North dok se igrala na njenom mobitelu. 

Pročitajte više