Kasandru nitko nije vidio od 2007., a prošle godine javila se hrvatskoj pjevačici

Screenshot: Youtube

DAVORKA RUČEVIĆ KASANDRA početkom devedesetih je bila dance zvijezda i jedna od najseksi pjevačica u Hrvatskoj, a onda je, na vrhuncu karijere, samo nestala.

Posljednji put je viđena 2007. godine na rođendanskoj proslavi nekadašnjeg menadžera Vladimira Mihaljeka Mihe. Poslije toga je nestao svaki glas o njoj. Ne samo da se povukla sa scene, već je nestala iz javnog života. Pričalo se da je teško bolesna i u lošem financijskom stanju te da živi u ruševnoj kući u Zagrebu.

Nije se oglašavala sve do prije godinu dana. Nakon što ju je u posljednjoj prošlogodišnjoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato utjelovila pjevačica Lana Klingor s pjesmom Kazna, Kasandra joj se javila preko Zorana Škugora koji je njene riječi proslijedio Lani.

Podsjećamo, Kasandra je preminula u 55. godini. Vijest o njezinoj smrti za Index je potvrdio glazbeni menadžer Zoran Škugor. Prva informaciju o Kasandrinoj smrti na Facebooku je objavio Goran Goričanec.

Kasandra se proslavila hitom Nisi ti jedini na svijetu. Nastupila na je Zadarfestu 1994. godine s pjesmom Kazna. Za pjesmu I Gotta Feeling snimila je spot koji se smatrao najskupljim dotad u hrvatskoj glazbenoj produkciji, a s istom pjesmom je nastupila na Zagrebfestu 1994. godine.

Kasandra je plijenila pažnju svojim atraktivnim izgledom, a bila je i jedna od prvih javnih osoba sa silikonima. Gotovo da nije bilo mladića koji u svojoj sobi nije imao bar jedan njezin poster, a na vrhuncu karijere nastupala je nekoliko puta u tjednu.

Pročitajte više