Kat Von D izjavila da neće cijepiti dijete, od jedne mame dobila brutalan odgovor

Instagram

SLAVNA tattoo majstorica i vlasnica kozmetičkog carstva Kat Von D na Instagramu je obavijestila milijune svojih pratitelja da će svoje nerođeno dijete odgajati kao vegana i da ga neće cijepiti. Nekoliko odluka o budućem životu svoje bebe Kat je obznanila u podužem tekstu na Instagramu, na kojemu je prati više od četiri milijuna ljudi.

"Svjesna sam da ću zbog ovih stvari naići na osude brojnih, ali ovo je moje tijelo i moje dijete. Moj otac se jako naljutio kada sam mu rekla da ne želim liječnika na porodu i da smo angažirali samo babicu. Rodit ću u vodi, dijete će biti vegan i neće primati cjepiva", napisala je slavna Kat Von D, a tisuće njezinih istomišljenika lajkale su život kakav je izabrala nedužnom djetetu.

Nakon bezbroj poruka podrške svih onih koji o medicini po svom skromnom mišljenju znaju više nego liječnici, javila joj se jedna majka čiji je sin gotovo umro od zaušnjaka.

"Prošlo ljeto moj sin se srušio. Po njega su došla dvoja kola hitne pomoći jer prva ekipa nije mogla pronaći njegovu venu zbog dehidracije. Halucinirao je, imao strašnu glavobolju i polako se počeo gubiti. Završio je u bolnici na odjelu intenzivne njege, gdje je bio tjedan dana. Ništa nije vidio ni čuo od migrene koja je bila toliko bolna da su mu davali morfij. Trebalo je tjedan dana da se stanje poboljša uz najbolju medicinsku njegu. Malo je nedostajalo da umre. Moj sin ima 23 godine i prije zaušnjaka je bio u formi, snažan i zdrav, igrao je nogomet. Jedva su ga spasili. Sad zamislite da je u pitanju bilo dijete ili osoba narušenog imuniteta", napisala je Caroline Hirons.

"Užasno je što osobe poput Kat Von D koriste platforme na kojima ih prate milijuni ljudi da bi promovirali ovako nešto. Ove bolesti su bile gotovo iskorjenjene, a sada se zbog necijepljenja ponovno vraćaju. Te bolesti nisu benigne, a necijepljenje promoviraju osobe koje misle da znaju više od svih liječnika i znanstvenika. Cijepite djecu! Ili ih maknite od moje djece", dodala je.

Njezin je komentar naišao na brojna odobravanja, ali se ponovno našlo nekoliko istomišljenika Kat Von D koji su konstatirali da će oni svoju djecu liječiti biljnim preparatima.

Pročitajte više