Katarina Banić ekskluzivno iz Šangaja: Sve missice kažu da su Hrvati najseksi dečki

MISS HRVATSKE Katarina Banić javlja nam se iz Šangaja gdje se priprema za svjetski izbor Miss svijeta. Ljepotica iz Trilja odlično se uklopila i sprijateljila s brojnim missicama, a unatoč tome što se razboljela, dobro podnosi žestoki tempo obveza. "Imam gripu i zato sam morala obući bundu na haljinu", reagirala je Katarina na naš prošlotjedni članak o svom neukusnom odijevanju.

"Počela sam missice učiti hrvatski i odjednom sve žele u Hrvatsku doći"

"Ujutro se dižemo u 3.30 ili 4 sata. Cijeli dan imamo obaveze, a u krevet idemo tek u ponoć", kaže nam missica. Iako su se neke natjecateljice prošlih godina žalile na druge cure i nemilosrdnu konkurenciju koja vlada na pripremama za izbor, Katarina je vrlo ugodno iznenađena ozračjem. "Cure su mi super. One kojih sam se bojala, više nema potrebe da ih se bojim. Počela sam ih učiti hrvatski i sve odjednom žele u Hrvatsku doći", rekla nam je Miss Hrvatske.

Na pitanje s kojim missicama najviše provodi vrijeme, Katarina nam odgovara da joj je krug novih prijateljica zaista širok. "Družim se sa svima. Stalno me okolo zovu 'Croatia, Croatia'. Stalno sam u društvu Miss Egipta koja mi je super prijateljica, a dobra sam si i s Miss Bugarske i Srbije. Sve žele doći u Hrvatsku i kažu da su Hrvati najseksi dečki. To su ustvrdile kad sam im pokazala kolekciju slika prijatelja", tvrdi Katarina.

Posjet zemlji Džingis kana

Usred natrpanog rasporeda, missice ipak stignu i razgledavati znamenitosti Kine i obližnjih zemalja. "Ovih dana smo bili u Pekingu, za vrijeme teniskog turnira. Posjetile smo i Mongoliju, nakon čega smo se vratile u Šangaj gdje se također održavao teniski turnir. U ponedjeljak smo otputovale u Sanyu gdje će 30. listopada biti izbor", opisala nam je Miss Hrvatske.

Pročitajte više